ET GODT STED AT VÆRE - ET GODT STED AT LÆRE.

Anne-Marie Vitting Christensen den 14-06-2017
    P-Pladsen ud mod skolegade renoveres

I løbet af sommeren får vi vores parkeringsplads ud mod Skolegade renoveret.
    Der skal laves lidt flere parkeringspladser, og der bliver mulighed for sikker aflæsning af børnene, i og med der etableres "kys og kør".

I samme renovering flyttes cykelstativerne om på den anden side af skolen.

Arbejdet går i gang allerede i starten af uge 25, hvorfor parkering af både cykler og biler ikke kan foregå på denne side af skolen, mens renoveringen finder sted.

Vi beder jer respektere afspærringen, når den er sat op, og vi ser frem til at kunne tilbyde bedre og mere sikre aflæsningsmuligheder fra august.

Anne-Marie Vitting Christensen

Marianne Dommerby den 01-12-2016
    Feriekalender 17-18.

Se vedhæftede bilag.

Vær opmærksom på elevernes sommerferie, som i år er på 7 uger i perioden: 26.6.17-13.8.17.
    Malene Seedorff Pedersen den 09-08-2016
    Vi har søgt og fået tilskud på levering af frugt til alle elever.
    Midtfrugt Viborg vil fra onsdag den 10/8 sørge for, at der hver dag er et stykke frugt.