ET GODT STED AT VÆRE - ET GODT STED AT LÆRE.

Kaj Kristen Møller den 10-02-2016
    Har du et godt projekt, men mangler penge?
    Vil klassen gerne have besøg af en kok, på heltetræningskursus eller noget helt tredje, så er det nu, du skal søge Mejeriernes Skolemælkslegat. 100.000 kr. bliver udloddet til landets skoleklasser gennem Skolemælkslegatet, som har ansøgningsfrist 15. marts 2016.
    To gange om året uddeler legatet 100.000 kr. til aktiviteter, der styrker fællesskabet i klassen.
    Klasserne, der søger, kan maksimalt få 5.000 kr. pr. klasse. I komiteen for Skolemælkslegatet sidder repræsentanter fra Mejeriernes Skolemælksordning, en elevrepræsentant, en folkeskolelærer og en skoleleder. De heldige klasser får direkte besked den 1. april og efterfølgende offentliggøres klasserne på www.edutainmenthuset.dk. Her kan du også læse mere om legatet og finde ansøgningsskema og andre spændende aktiviteter for landets skoleklasser.
    Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til: Jan Hermansen, leder af Mejeriernes Skolemælksordning, tlf.: 87 31 20 00, mail: jher@mejeri.dk.
    Mejeriernes Skolemælksordning

• Marianne Dommerby den 08-02-2016
    Skoleveje bliver mere sikre

I forbindelse med den nye skolestruktur i Randers er kommunen i fuld gang med at gøre skolevejene bedre og mere sikre.  Alle nye sti- og vejprojekter ved skolerne forventes at være klar i august 2016.

Læs mere i vedhæftede bilag
    Karen Margrethe Kannegaard den 31-01-2016
    Forældremøde for Førskolen afholdes d 22/2-16 kl. 16.30-18.
    Der kommer invitation ud med posten.
    Ledelsen