ET GODT STED AT VÆRE - ET GODT STED AT LÆRE.

SFO

 • Marianne Dommerby den 21-03-2018
  Gratis foredrag mandag den 23. april kl. 16-17 i Kulturhuset sal i forbindelse med Forskningens Døgn.

  ABC ADHD: Fortællinger om skolegang og ADHD
   
  Hvordan tager skolelivet sig ud for elever, der er diagnosticerede med ADHD? Hvad betyder det at have en diagnose, som mange opfatter som uforenelig med skolens idealer om at sidde stille, være stille og lære? Og hvilke muligheder har man for at blive elev og klassekammerat, når man samtidig har ADHD-diagnosen med sig?
  I oplægget giver ph.d.-studerende Malene Kubstrup Nelausen et indblik i elevernes version af, hvordan skolelivet ser ud, når man går i skole med ADHD: hvordan alt fra skoleskift til lektielæsning kan være både godt og skidt og svært og nemt. Om hvordan forhandlinger om det at være elev og om det at være normal tager sig ud for en særligt markeret gruppe.
  Tilhørerne får blik for, at de selvfølgeligheder, vi har i forhold til elever med ADHD, ikke er så selvfølgelige endda – og endda kan ses på mange andre måder.
   
  Oplægsholder: Malene Kubstrup Nelausen, ph.d.-studerende ved Københavns Professionshøjskole/Københavns Universitet, afdeling for pædagogik.
   
  Link til tilmelding:
  https://randersbib.dk/arrangementer/foredrag/abc-adhd-fortaellinger-om-skolegang-og-adhd

   
  Med venlig hilsen / Kind regards
   
  Inger Nygaard Kaad
  Teamkoordinator. Team Oplevelse.
  Tlf.: 8710 6802 . Mob.: 2015 5934

   
 • Malene Seedorff Pedersen den 07-03-2018
  Sydbyens Skoleløb

  Også i år inviterer skolerne i sydbyen til familieløb, når vi skyder Sydbyens Skoleløb igang, torsdag den 17. maj. Der bliver som altid mulighed for at gå eller løbe 5 eller 10 km.
  Som noget helt nyt udvider vi i år med et Bamseløb, hvor de mindre søskende og eleverne i 0.-1. klasse løber 1,5 km., før vi sender de ældre klasser og deres familier afsted.

  På pladsen vil der være mulighed for at købe lækker mad, drikkevarer og kage ligesom der vil være sjove aktiviteter for børnene med besøg af flere idrætsklubber.

  Maden leveres af Bistroteket og Fresh Habits.

  Vi glæder os til en hyggelig og aktiv aften for hele familien :-)


   
 • Marianne Dommerby den 31-01-2018
  NU KAN DU GØRE DIN INDFLYDELSE GÆLDENDE I SKOLEBESTYRELSEN.

  Valgmøde afholdes i skolens personalerum tirsdag den 1.marts 2018 - indbydelse udsendes 5.2.18.

  Se vedhæftede orientering om kommende valg til Skolebsestyrelsen.